Yaşam

Tanımak İmkansız: Rolü İçin Fiziksel Değişime Uğramış Ünlü Oyuncuları Gördüğünüzde ‘Nereden Nereye’ Diyebilirsiniz

Oyunculuk göründüğü kadar kolay değil: Ünlü aktörleri ve rollerine göre şekillenen aktrisleri tanıyamayacaksınız. İşte rolleri için fedakarlığın dozunu artıran ünlü isimler! ?

Kaynak:https://www.insider.com/actors-who-lo…

1. Anne Hathawayi, 2012 yılında “Les Miserables” filmindeki rolü için 11 kilo verdi. Bu nedenle oyuncu çok hastalandığını ve sağlıksız kilo verdiğini söyledi.

İlk iki haftada sağlıksız miktarda kilo verdim. Beslenme hakkında hiçbir şey bilmiyordum. O zamanlar kendimi hep endişeli ve iletişimsiz hissettim. Verdiğim kilo sağlığım için iyi değildi. Bu nedenle toparlanmam uzun zaman aldı.

2. Brendan Fraser, “Balina” filmi için 200 kilo aldı! Ekmeği yemek yerine aslında teknolojinin ekmeğini yiyen Fraser, Venedik Film Festivali’nde 6 dakika alkışlandı.

3. Natalie Portman, bir balerini canlandırdığı “Siyah Kuğu” filminde 10 kilo verdi. Genç oyuncu, sadece havuç ve bademle beslendiği bir diyet yaptı.

Portman o zamanlar hakkında şunları söyledi:

Gerçekten öleceğimi düşündüğüm zamanlar oldu. İlk defa bir rolde kendinizi nasıl kaybedebileceğinizi anladım.

4. Christian Bale, oynadığı her filmde vücudunu değiştirmesiyle ünlü bir aktör. Ama en göze çarpan değişiklik “Makinist” sinema olabilir!

‘Makinist’ filmindeki rolü için 23 kilo veren Bale, 10 yıl sonra ‘American Hustle’ filmindeki kadar kilo aldı!

5. Jared Leto, “Chapter 27″de Mark Chapman rolüyle 30 kilo aldı. Leto ayaklarıyla ilgili sorun yaşadığını söyledi.

Çekimlerin sonlarına doğru bariz bir şekilde göze batan sorunlardan biri de ayaklarımda hissettiğim acıydı. Uzun aralıklarla yürüyemedim; Çok fazla ağrım olduğu için tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kaldım. Vücudum aldığım kiloların şokundaydı.

6. Robert De Niro, hayatının en zor işlerinden biri olarak nitelendirdiği “Raging Bull” filminde 27 kilo aldı.

Sanırım gerçekten kilo alıp alamayacağımı görmek istedim. Beni ilgilendiren buydu ve Marty’nin kendine göre nedenleri vardı; Bu projede bir araya geldik.

7. Hilary Swank, “Million Dollar Baby” filmindeki rolüyle 9 kilo aldı. Ayrıca bu rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandı.

Her gün 210 gram protein almam gerekiyordu. Günde 60 yumurta akı yemem gerekiyordu; ama yapamadım. Bu yüzden her sabah onları içiyordum.

8. Lily Collins, “To the Bone”daki anoreksiya kadın rolü nedeniyle 10 kilo verdi.

9. Charlize Theron, “Canavar” filmindeki Aileen Wournos rolündeki dönüşümüyle adından söz ettirdi. Oyuncu 13 kilo aldı.

Hayatımda ilk defa bu kadar çok işlenmiş gıda yedim ve şekerli içecekler içtim. Bu sinemada çalışmak o kadar eğlenceli değildi.

10. Joaquin Phoenix, “Joker” filmindeki rolü nedeniyle 23 kilo verdi! Ancak ünlü oyuncu, bu kiloları doktor gözetiminde sağlıklı bir şekilde verdiğini açıkladı.

Phoenix şakacı bir şekilde yönetmen Todd Phillips hakkında şunları söyledi:

Her zaman en sevdiğim atıştırmalıkları vardı. Ve ofisinde bu atıştırmalıklardan bir sürü olurdu. Oldukça zordu.

haberosmancik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu