Sağlık

Estetik ucuz diye Türkiye’ye gelen kadın ameliyattan sonra hayatının mahvolduğunu anlattı

6 çocuk annesi 46 yaşındaki İngiliz kadın, estetik ameliyatların İngiltere’den daha ucuz olması nedeniyle ‘anne estetiği’ ameliyatı olmak için Türkiye’ye gelmek istedi. Ameliyat sonrasında vücudunda pek çok komplikasyon oluştuğundan bahseden hanımın öyküsünün detayları içeriğimizde. ?

Kaynak:https://www.mirror.co.uk/news/uk-news…

Araştırmadan hiçbir şey yapılmamalı ve yapılmamalı ve tabii ki sağlık konusu her şeyden önce gelir.

Görünüşünden rahatsız olan 6 çocuk annesi Emma Witney, ‘annelik estetiği’ olmak için Türkiye’ye geldi.

Emma Witney burada, ‘daha iyi hissetmek’ için 7.000 sterlinlik estetik ameliyatı geçirdikten dört ay sonra, hâlâ ağrı nöbetleri geçirdiğini ve vücudunun ‘tuhaf’ hissettiğini söyledi.

Ön ödemesini yaptığı ameliyatından bir gün önce annesinin ölüm haberini alan Emma, ​​önce ameliyatı ertelemeye çalıştı.

Adı açıklanmayan kliniğin tedaviye devam etmesinin kendisi için en iyisi olacağını ve tarihi değiştirmeyeceklerini söylediğini söyledi.

Tarihi değiştiremeyeceklerini söylediklerinde resmen yıkıldım. Çocuklarımı bir hafta yalnız bıraktığım için kendimi çok suçlu hissettim ama tedavimi daha sonra yaptıramayacağımı biliyordum.’

“Depresyonda olduğum ve daha iyi hissetmek istediğim için ameliyat oldum.”

Ama süreç o kadar kötü gitti ki şimdi antidepresan dozumu ikiye katlamam gerekiyor. O kadar para verdim ve şimdi hiçbir şey yapamıyorum. Risk almayın. Yeterince para biriktirebilir ve İngiltere’de yaptırabilirseniz, yaptırın.’

Emma’ya Türkiye’deki klinikte ‘doğum estetiği’ sadece 7 bin sterline mal olurken, İngiltere’de bire bir yaptırsaydı bu rakam 27 bin sterlin olacaktı.

Not: Görsel temsilidir.

Ayrıca ameliyat olduğu klinikte rezervasyon yaptırmadan önce herhangi bir olumsuz yorum bulamadığını ancak artık “korkunç” ağrılar çektiğini belirtti.

Emma, ​​ameliyattan sonra yaşadığı komplikasyonlarla ilgili klinikle iletişime geçtiğinde ve yanıt alamayınca, “Bu noktada yapabileceğim pek bir şey yok” dedi.

“Kimse bana geri dönmedi. Şimdi güzelleştim ama her yerim hala yumrulu. Bu korkunç. Bu kadar para verip bu halde bırakılmayı asla beklemezdim. Şimdi düzeltecek hiçbir şeyim yok.’

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

kursunluhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu