Haber

Çağdaş Bodrum Spor Süper Lig hazırlıklarına başladı

Bodrum’da iki sezon üst üste iki ligi geçerek büyük bir başarıya imza atan Contemporary Bodrum, SporSüper Lig hazırlıklarına başladı.

Mehmet Özdoğan, Yiğit Baran Sarıkaya, Fazilet İlter, Muratcan Esen, Cem Koçal, Yiğit Özkan, Sadettin Donat, Murat Kozan, Richard Solomon, Yiğitcan Turna, Caner Ercan ve ile yollarını ayıran Çağdaş Bodrum Spor’da yeni transfer arayışları sürüyor. Türkiye Basketbol Ligi Adıgüzel Sezonunda grubu şampiyonluğa taşıyan Horace Spancer.

Takım kaptanı Erkan Veyseloğlu ve Chris Warren, Hakan Yapar, Fatih Cantiz ve geçen sezon takıma şampiyonluk yolunda katkı sağlayan Çağdaş Bodrum, muhteşem ligde Bodrum’un takımında forma giyecek.

Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar, yeni sezon hazırlıklarına ilişkin yaptığı açıklamada takımı başarıya taşıyan tüm sporculara teşekkür ederken, sezona yeni transferlerle hazırlandıklarını belirtti. Dağlarca Çağlar yaptığı açıklamada;

“İki sezon üst üste iki büyük lig şampiyonluğunu taçlandıran ve başarıyla tamamlayan bir takım olarak Süper Lig’de yolumuza devam etmemiz için mükemmel bir motivasyon kaynağı. Profesyonel yönetim kadromuzla çok sıkı bir hazırlık sürecinde olduğumuzu belirtmeliyim.Onları takımları ile içselleştirmenin önemli olduğunun bilincindeyiz. bizi başarıya taşıyan en değerli unsurlardan. İnovasyona ve yeninin gücüne inanıyoruz. Bu nedenle yeni döneme grubumuzun iddiasını sürdürebilecek güçlü transferlerle hazırlanıyoruz. İki yıldır hep birlikte çalıştığımız ve bu dönem yollarımızı ayırdığımız tüm değerli oyuncularımıza “Bodrum sizi asla unutmayacak” diyerek şükranlarımızı sunarız.

Nadir Arslan’ın yönetimindeki Çağdaş Bodrum Spor, Jaron Johnson, Dominic Artis, Can Uğut Öğüt, Ege Arar, Amar Alibegoviç ve Berkay Genç ile sözleşme imzalarken, kurulduğu günden bu yana kendi sahasında hiçbir rekabeti kaybetmeyen Çağdaş, Bodrum Spor Türkiye’nin en güzel takımlarını evinde ağırlamıştır. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu