Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüştüğü kişinin Manchester City’nin sahibi olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi: Maşallah

Inter ile Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İstanbul’da karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi maçı 1-0 kazanırken, kulübün sahibi Shaikh Mansour, 13 yıl sonra takımın maçını izlemek için İstanbul’a geldi. Mansur maçın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

ERDOĞAN şaşkınlığını gizleyemiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şampiyonlar Ligi finalinin ardından BAE Lideri Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile görüşmelerine devam etti. Üst düzey işadamları ve siyasetçilerin bir araya geldiği toplantılarda BAE başkanı, Erdoğan’a Manchester City’nin sahibi Shaikh Mansour’u tanıttı. Mansour’un Manchester City’nin sahibi olduğunu öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan şaşkınlığını gizleyemedi ve “Maşallah” dedi.

ORTADAN SONRA TRİBÜNDE 13 YIL

Shaikh Mansour, 2008’de satın aldığı ve sadece 2010’da Liverpool ile oynadığı Manchester City’nin gösteri maçını tribünlerden izledi. Mansur, takımının maçını 13 yıl sonra ilk kez İstanbul’daki tribünlerden izledi.

tuzlucahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu