Haber

“Ucuz İşler Yapmıyorum!” MASAK Sınavı Belli Olan Selin Ciğerci’den Yeni Açıklama!

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama iddialarına karışmasının ardından birçok fenomenin geliri incelendi. Bunlardan biri de Selin Ciğerci’ydi. MASAK tarafından soruşturulan Ciğerci hakkındaki kara para aklama iddiaları asılsız çıkarken, Ciğerci iddialara yeni bir yanıt verdi.

Dilan ve Engin Polat’ın kara para akladıkları iddiaları ülke gündemini meşgul etmeye devam ederken, birçok fenomenin gelirleri incelendi.

Bunlardan biri de Selin Ciğerci’ydi!

Gazeteci Murat Ağırel, bir futbolcu ve eşinin kara para aklamaya karıştığını iddia edince akıllara Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra geldi, Ciğerci ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

“Eğer işin içinde kara para aklama varsa beni Taksim Meydanı’na koyun, orada kendimi asarım.” Sözleriyle gündeme gelen Ciğerci’nin MASAK soruşturmasında hukuka aykırı bir işlemin olmadığı belirlenirken, Ciğerci bu iddialara karşı tartışmalı bir paylaşım yaptı.

“Bana yakışan iftiralarla gelin. Açıklayabilir miyim? Beyninizi başka yerde çalıştırın. Kara para aklayacak kadar ucuz işler yapmıyorum. Güzel, kaliteli işler yapıyorum. Vergimi veririm, vergi olurum.” Rekor sahibi olduğumda daha hırslı oluyorum.”

Selin Ciğerci’nin söz konusu açıklamasını burada bırakıyoruz:

mudanyahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu