Teknoloji

Clone Of The Last of Us The Last Hope Switch Store’dan Kaldırıldı

 
Geçtiğimiz günlerde Naughty Dog tarafından oyuncuların beğenisine sunulan hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Last of Us’ın yeni bir klonunun ortaya çıktığı haberini sizlere sunmuştuk. O günden bu yana birçok yerde merak konusu olan yapım, şimdi de Switch mağazasından kaldırıldı. The Last Hope: Dead Zone Survival adlı yapım, TLOU oyununa benziyor.
 
Oyun çok eleştirildi
 
 
 
Bu yapımın ortaya çıkması ve Switch mağazasında listelenmesiyle birlikte birçok oyuncu makul bir tepki gösterdi ve bu tarz oyunların mağazalarda olmaması gerektiğini belirtti. Mağazaların bu tarz oyunlarla dolu olduğunu söyleyen oyuncuların bu isteği artık bir nebze de olsa yerine getirilmiş durumda. Bu bağlamda Son Umut, Sony tarafından hem e-Shop’tan hem de fragmanları YouTube’dan kaldırıldı.
 
Digital Foundry’deki analistler, oyunun grafiklerini gösteren bir görsel yayınladı. Bu görüntüde The Last Hope, “şimdiye kadar test edilen en kötü oyun” olarak tanımlandı. Digital Foundry grubundan John Linneman, “Çeşitli mağazalarda bu tür oyunlar gördüm ve birçoğunu görmezden gelmeyi başardım. Ancak onu kötüye kullanan ve klon içeren oyunlar, oyunculuk için kötü bir deneyimin kapısını açıyor. Bu yüzden olmamalılar. izin verilmiş.”
 
The Last Hope: Dead Zone Survival, West Connection Limited tarafından geliştirilmiştir ve klon içeriği olduğu açıktır. Geliştirici ekibin ayrıca mağazada birkaç oyunu daha var.
 
Digital Foundry tarafından yayınlanan video
 
 

gundogmusajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu