Dünya

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı yeni Netflix filmi İstanbul’a Son Çağrı’nın özel gösterimi New York’ta gerçekleştirildi.

Netflix’in başrol oynadığı Kıvanç TatlıtuğVe Beren SaatMerakla beklenen yeni film paylaşıldı İstanbul için son çağrıBugün New York’un ikonik salonu Paris Tiyatrosu’nda özel gösterimi var. (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirillen. Yapımcılığını OGM Pictures’ın yaptığı, senaryosunu OGM Pictures’ın yazdığı, ikiliyi yıllar sonra bir araya getiren film. Nuran Evren ŞitSenaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Gönenç UyanıkBulunduğu.

Netflix Kamu Politikası Lider Yardımcısı Dean Garfield ve Netflix Türkiye, Benelüks ve Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi İçerik Lider Yardımcısı Michael Azzolino’nun ev sahipliği yaptığı gösterimin başrol oyuncuları Kıvanç TatlıtuğVe Beren Saatyönetmen dahil Gönenç Uyanıkve senarist Nuran Cihan Şit da eşlik etti. Yoğun ilgi gören geceye New York sanat ve sinema camiasından çok sayıda isim katıldı.

“Netflix Türkiye, Benelüks ve CEE Bölgesi İçerikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael AzzolinoKonuyla ilgili şunları söyledi: ” İstanbul için son çağrı Bunun gibi özgün ve güçlü hikayeler sonları aşar ve dünya çapında büyük ilgi görür. Türkiye’deki ekibimiz bugüne kadar farklı türlerde birçok başarılı yapımlara imza attı ve bu yapımlar küresel düzeyde büyük beğeni topladı. İstanbul için son çağrı Bunun sadece bu başarıları tekrarlamakla kalmayıp daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum. “Türkiye’deki yaratıcı endüstrinin gücünü, 190 ülkede yaşayan farklı kültürlerden üyelerimizle buluşturma fırsatına sahip olduğumuz için büyük gurur duyuyoruz.”

Netflix Kamu Politikasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Dekan Garfieldhalbuki İstanbul için son çağrı New York’ta özel taramayı organize etmekten gurur duyduğunu söyleyerek devam etti: “Bu olay, Türkiye’nin hikayelerini dünya sahnesine getirmek için heyecanımızın bir yansıması. Netflix’in Türkiye’nin dört bir yanında çektiği yapımlar kültürel bağları güçlendiriyor ve dünyada güçlü bir etki yaratıyor. Son araştırmalarımız, dünya genelindeki Türk yapımlarını takip eden üyelerimizin Türkiye’yi ziyaret etme isteklerinin 2,6 kat, Türkçe öğrenme isteklerinin ise 4,6 kat arttığını gösteriyor. “Bu sonuçlar, Türkiye’den dünyaya sunduğumuz hikayelerin başarısının en açık kanıtıdır.”

Serin ve Mehmet’i New York’a kadar kovalamak İstanbul için son çağrı24 Kasım’da tüm dünyada Netflix’te yayınlanacak.

 

İstanbul için son çağrı Hakkında

New York’a, aşka ve ikinci şanslara dair bir hikaye… İstanbul’dan New York’a giderken tesadüfen havaalanında karşılaşan Serin ve Mehmet, New York’ta unutulmaz, heyecanlı ve baştan çıkarıcı bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en keyifli anlarını birlikte geçirirken tek bir sorun vardır: İkisi de evlidir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

arsuzhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu