Haber

Aydemir: “Milli dayanışma eşsiz bir inancın eseridir”

Milletvekili İbrahim Aydemir, “Türk Milleti asaletini, milli terbiyesini, Allah’a teslimiyetini ve teslimiyetini yardımlaşma ve dayanışma ile gösterir. Bu, Allah’ın dinine bağlılığın ve tevhid inancının sözüdür, eşsiz bir imanın eseridir.

Dayanışma Ruhu

AK Parti Genel Merkez’in görevlendirmesi ile deprem bölgelerinde saha çalışmaları, saha taramaları, depremzede ziyaretleri ve beklentilerini karşılama odaklı çalışmalarını sürdüren Milletvekili Aydemir, “Gençlerimiz Aksakallıların ortaya koyduğu eşsiz paylaşım ve yardımlaşma ruhu, , anneler ve kardeşler milletimizin tanımıdır.’ paylaşımında bulundu.

‘Biz buyuz’

Böylesine zor zamanlarda milli asalet ve terbiyenin apaçık ortaya çıktığının, milletlerin ise felaket zamanlarında kendi değerlerini ortaya koyduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, “Allah yolunda sonsuzluğu dileme azmi azmi olan yüce milletimiz bir kez daha Allah’ın gazabına uğruyor. dünyaya büyüklüğünü hatırlatıyor.’ diye değerlendirdi.

Kılıç ve Aydemir Sahada

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Tarım Kurulu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dilek Mahalleleri.

Deprem Şehitlerine Rahmet

Malatya Dilek Mahallesi mahallelerindeki çok sayıda taziye evine taziye ziyaretinde bulunan milletvekilleri Aydemir ve Kılıç ile örgüt üyeleri, depremzedelerin acısını paylaştı. Milletvekili Aydemir, yaptığı paylaşımda ‘Her birimizin yüreğini tazeleyen tek şey, kaybettiklerimizin şehit olması’ dedi. rekoru düşürdü.

‘Aziz milletimize minnet borcumuz var’

Malatya’nın Baraj, Ova Sokak, İstasyon, Başpınar, Battalgazi Çarmutlucami, Yeşilyurt Kaynarca mahallelerini ziyaret eden milletvekilleri Aydemir ve Kılıç, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için merkezlerdeki çalışmalara eşlik ederek, herkese şükran borçlu olduklarını kaydetti. depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalıştı.

“Allah’ın izniyle bu sıkıntılı günleri atlatacağız”

Milletvekili Aydemir ve Milletvekili Kılıç’ın da yer aldığı AK Heyeti daha sonra Malatya Dilek Kasabası, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerindeki çadırkentleri ziyaret ederek ihtiyaç talepleri aldı. Milletvekili Aydemir, ‘Millet olarak ortak feryadımız; Bu acı günleri birlikte atlatacağız’ dedi. Söz konusu. – ERZURUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu