Haber

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Seçim sonrası emeklilere müjde var!

FLAŞ HABER: Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Memur-Sen Genel Kurulu’nda konuştu. Emeklilere haberi seçimden sonra vereceklerini söyleyen Erdoğan, 7 bin 500 liranın üzerinde emekli maaşı alanlara sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız” dedi.söz konusu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Memur-Sen camiası ile bir araya geldiğim için çok mutluyum. Genel Kurul’da bayrağı teslim edecek olan kardeşlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Memur-Sen’in kurucusu Mehmet Akif İnan’ı rahmetle anıyorum.

Memur-Sen kurulduğu günden beri Sağdan yana bir duruş sergilemiştir. Memur-Sen gibi Türkiye merkezli kuruluşlarımızla gurur duyuyoruz.

Sen çok çalışırken, biri şov yapma konusunda endişelendi.

“DEPREM MAĞDURLARININ YANINDAYIZ”

Azerbaycan deprem bölgesine 1000 afet evi, okul, cami ve sosyal donatı alanı yapacak. Bunlar tek millet iki devlet olmanın gerçeğidir.

Devletimizin tüm kurumlarıyla halen sahadayız. Seçim gündemi ne olursa olsun bölgedeki tüm çalışmaları gün be gün takip ediyoruz. Afette hayatları alt üst olan kardeşlerimiz yeni yuvalarına kavuşana kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz.

650 bin konut ve köy meskeni tamamlanacak.

Deprem felaketinde, bazıları acımızı göstermeye ve istismar etmeye çalıştı. İnsanımız canı yanarken; Bilhassa devleti ve kurumlarını suçladılar, milleti kışkırttılar, harabeler önünde poz verdiler. Çalışmalarının ardından bölgeden ayrıldılar.

KILIÇDAROĞLU’NUN 300 MİLYAR DOLARLIK SÖZÜ

Bugün ülkeye 300 milyar dolar getireceğim diye utanmadan yalan söyleyenler, o günlerde IMF komiserlerinin çantalarını taşıyorlardı.

MERKEZ BANKASI REZERVLERİ

Merkez Bankası’nın döviz rezervi 27,5 milyar dolardı. Şu anda 122 milyar dolar döviz rezervimiz var.

DEPREM MAĞDURLARINA NE KADAR YARDIM YAPILDI?

Asrın felaketine maruz kalsak da milletimizi, devletimizi enkaz altında bırakmadık. Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına yer değiştirme ve kira yardımı ile 30 milyar TL ödedik.

EMEKLİLERE MÜJDE!

Seçimin ardından yeni TBMM’nin yasama çalışmalarının başlamasıyla birlikte 7500 liranın üzerinde emekli maaşı alanların sevineceği haberi milletimizle paylaşacağız.”

KILIÇDAROĞLU’NUN VERGİ AÇIKLAMASI

Bir siyasetçi Türkiye’den ne kadar haber alabilir?

Kılıçdaroğlu’nu 14 Mayıs’ta uzlaşma vaktinin geldiğini görünce siyasetten çekeceğiz. Böylece CHP seçmenini ve milletimizi bu azaptan kurtaracağız.

KİRALAMA FİYATLARI İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Özellikle büyükşehirlerimizde bir anda artan kira fiyatları için de gerekli hazırlıkları yapıyoruz.

Gücü ve imkânı olmadığı halde kamu emekçisini tehdit edenlere sahayı bırakmayacağız.

KILIÇDDAROĞLU’NUN ‘ALEV’ MESAJI

İnsanları fikirlerine, mezheplerine, mezheplerine, kökenlerine göre ayırmanın bizim inancımızda, siyasi geleneğimizde yeri yoktur, olmayacaktır. Bu çok önemli, şimdiye kadar neden söylemedin?

Devletimizi Kılıçdaroğlu ve ortakları gibi FETÖ’cülere ve bölücülere teslim etmeyeceğiz, siyasi görüşünden dolayı kimseyi dışlamayacağız.

28 Şubat vesayeti altında çalınan yıllarımızı, Gezi olaylarının vandalizmini, kabalığını unutmayacağız.

Daha önce meydanlarda verdikleri sözlerin hiçbirini tutmayanların, bol bol verdikleri sözlerin üzerine beton dökeceklerini çok iyi biliyoruz.

KAYNAK: HABER7

muratli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu