Haber

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, partisinin seçim uyum merkezinin açılışına katıldı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili konuşan Ocaklı, “Aklımız ak, kalbimiz vatan sevgisiyle çarpıyor. Biz sadece başkanımızdan emir ve emir alıyoruz. Kimileri için Kandil’den gelen talimatla siyaset yapmıyoruz. , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aradı, ‘Şile nasıl gidiyor, ne iş yapıyorsunuz?’ diyerek çalışmalarımız hakkında bilgi aldı.

Ocaklı, “Afetin ardından Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakı bünyesindeki diğer siyasi partilerin genel başkanlarının almış olduğu karar doğrultusunda bu seçim kampanyasında basit bir seçim kampanyası kullanılmayacaktır. Şile AK Parti Seçim Entegrasyon Merkezi’nin sembolik açılışını duyurdu. Ancak buradaki sessizliğimizin sahadaki sesimiz olacağını da belirtmek isterim” dedi.

“OYUNUN BÜYÜKLÜĞÜNÜN FARKINDAYIZ”

Ocaklı, “Bu seçim, cumhuriyet tarihinin en değerli seçimlerinden biridir. Elbette her seçimin ayrı bir önemi ve önemi vardı. Ancak bu seçim, herhangi bir parti için parti seçimi olmaktan çıktı. tek taraflı yayınlara bağlı kalmadan her kanala gazeteye bakın kim kime ne mesaj veriyor herkes görsün yurdumuzun her köşesinde devletimiz her yerden istediğini alıyor özgürce yaşıyor bazıları Boğaz’da lüks villalarda bile yaşıyorlar, “Bizi bölmelerine izin vermeyeceğiz, izin vermeyeceğiz. Oyunun boyutunun farkındayız. Bu millet gereğini yapacaktır. Buna ve milletimize inancımız tamdır” dedi.

Ocaklı, “Patates soğan güle güle Erdoğan ne demek? Vatan olsa bugün patates ekersin ama vatan olmasa nereye dikersin? Savaşlar çoktur. çevremizde ukrayna gibi ama türkiye dimdik dimdik duruyor.tarihinde ilk defa kendi uçağı, helikopteri,savaş gemisi,arabası var.silahları savunan,kendi doğalgazını arayan ve bulan türkiye cumhuriyeti var , kendi petrolünün peşinde… Unutmayın ki daha düne kadar kendi otomobilini yapan Türkiye Cumhuriyeti vardı ama ‘hadi’ dedi birileri. Sebebi ise bizim ülkemizde kendi araçlarını satmakta sıkıntı çekmeleriydi.Allah’a havale ediyoruz.Milli bir duruş ve bu ülkenin beka sorunudur.Bugün herkes taraf tutmak zorunda.Kandilden hep açıklamalar geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş değerli Şilelilerimize seslenmek istiyorum Milliyetçi bırakmadılar Atatürk diyen adam bırakmadılar Herkese yol verdiler ama gelince söze geliyor, cumhuriyetten bahsediyorlar, Atatürk’ten bahsediyorlar. Tamam ama bu masraflar kime ait diye sormak lazım” dedi.

“ŞİLE HALKINA GÜVENİYORUZ”

Ocaklı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gece telefonla aradı. ‘Şile nasıl gidiyor, ne yapıyorsun?’ “Cumhur İttifakı olarak sahada olduğumuzu, kapı kapı dolaştığımızı söyledim. Bu ülkenin patates soğan yüzünden terk edilecek bir ülke olmadığını belirttim. ‘Şile halkı her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında olmuştur, Şile’ye güveniyoruz’ dediler. Ama ‘Boş bırakmaya gerek yok’ dedi. Ben de onlara ‘Şile halkı gereğini yapacak, siz merak etmeyin’ dedim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu