Haber

Özlenen karla buluşmak için Bolu Dağı’nı seçtiler

Özlenen karla buluşmak için Bolu Dağı’nı seçtiler

DÜZCE – Düzce’de yapılan kar yağışı uyarısının ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Özlemle kar yağışını bekleyenler Bolu Dağı’nı tercih etti.

Düzce Valiliği tarafından yapılan kar yağışı uyarısının ardından kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Topuk, Sinekli ve Fernti gibi yaylalarda kar yoğun bir şekilde devam ederken, Bolu Dağı’nda da kar yağışı etkili oldu. Düzceliler özlemini duydukları kar yağışını görmek için Bolu Dağı’nı tercih etti. Akşam arkadaşlarıyla birlikte Bolu Dağı’na çıkan Hakan Arslan, “Düzce Valiliği’nin uyarısının ardından Düzce ve Bolu Dağı’nın yüksek kesimlerinde etkisini göstermeye başladı. Karayolları ekipleri burada tuzlama çalışması yapıyor. Yoğun kar birikmesi söz konusu değil, buzlanma riskine karşı.” “Ekipler çalışıyor. Hafta sonu beklediğimiz karın etkisini daha da artıracağı söyleniyor. Uzun zamandır beklenen bir kar. Uzun zamandır beklenen kar nihayet geldi.”

“Fırsatları değerlendirelim dedik”

Kar yağan Bolu Dağı’na arkadaşlarıyla birlikte geldiklerini belirten Duygu Tuğba Güner, “Valiliğin verdiği kar uyarı haberini gördüm. Bekledik, bekledik, kar yağışı Düzce merkeze gelmedi. Gitmek istedik. Arkadaşlarımızla birlikte kar yağışını ve temiz havayı gördük. Çok güzel fotoğraflar çektik. “Kârı bulurken fırsatlardan da yararlanmaya karar verdik” dedi.

Öte yandan Karayolları ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda yol sürekli tuzlanırken, Bölge Trafik Ekipleri ve Karayolları ekipleri ise güzergahta denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu