Haber

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı İdris Akbıyık, Kaymaklı köyünde cami ve Kuran kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı İdris Akbıyık, Kaymaklı köyünde hayırseverlerin katkılarıyla yapılan cami ve Kuran kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

İl merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Kaymaklı köyünde bölgede eşi benzeri olmayan 2 katlı cami ve birinci kat Kur’an kursu inşaatı devam ediyor. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı İdris Akbıyık, beraberindeki İl Müftüsü İsmail Fakirullah, Çukurca Müftüsü Mahmut Durmuş ile Kaymaklı köyünü ziyaret etti. Muhtar Derviş Demirkan, İmam Rıdvan Akdoğan, Ördek Köyü Muhtarı Necmettin Yalçın, Akbulut Köyü Muhtarı Bayram Bayhan, Bayköy Muhtarı Şehmuz Beyter ve köyün kanaat önderlerinin karşıladığı Vali Akbıyık, inşaatı devam eden inşaatta incelemelerde bulundu.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu’nun duası ve kurban kesiminin ardından Vali Akbıyık vatandaşlarla toplantıya gelerek, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Köy Muhtarı Derviş Demirkan, caminin tamamlanması için yetkililerden ve hayırseverlerden destek beklediklerini söyledi. – HAKKARI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu