Haber

Gonca Vuslateri ring sorularını yanıtladı

Son röportajında “Çocuk sahibi olmak istiyorum. Son derece, inanılmaz derecede.”diyen Gonca Vuslateri, Cihangir’de görüldü.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Gonca Vuslateri, kendisine sorulan soruları samimiyetle yanıtladı.

“Normal bir alyans”

Parmağındaki yüzüğün durumu sorulduğunda Vuslateri, ” Elbette soracaksınız. Burası Adana Burma. 11 yıldır Adana’da yaşadığım ve babamın asker olduğu için, Adana işçiliğini çok seviyorum. Bükülmeden kendime bir yüzük yaptırdım. Normal bir alyans, başkasının taktığı gibi değil. Ben de kendim böyle bir şey istedim ve yaptırdım. Kimseye umut vermek istemiyorum. “Fiyatların artmasına göre tek tek yaptırıp montajını yapmaya başladık.”Cevap verdi.

Bizi Tiktok’ta takip edin

2015-2018 yılları arasında Edip Burak Ertoğan ile evli olan Vuslateri, “Gonca Hanım, buna bir tektaş güzel bir eklenti.”Yorumuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Üzerime tek taş takılırsa gülerim.”

“Hayır arkadaşlar tektaş taksam ilk ben gülerim yemin ederim. Bütün arkadaşlarımın tektaşlarına hayran olduğum için onların harika ellerine çok yakışıyor. Tektaş taksam gülerdim ama Bende o yok, her şeyi ellerimle yediğim için üstünde maydanoz olur, bin dolarlık tek taşa ne yazık. Maydanoz, roka falan yok! Biri bana tek taş koysa ben de yaparım. Gülerdim ama öyle bir işim yok.

Aldığınızda para kazanır ama sattığınızda para kazanmaz. Bu yüzden bu bükümleri yaptırmaya ve giymeye devam edeceğim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu