Haber

Esenyurt’ta ikinci el eşya satan bir dükkanda yangın çıktı.

Esenyurt’ta gece saatlerinde ikinci el eşya satılan bir dükkanda yangın çıktı. Alevler iş yerinin bahçesindeki mobilyaları sararken, yakınlardaki 4 katlı binanın dış cephesi ve dairelerin camları hasar gördü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangın, saat 03.30 sıralarında Esenyurt’un Yeşilkent Mahallesi’nde çıktı. Edinilen bilgiye göre, 1913 Sokak’ta ikinci el eşyaların satıldığı 500 metrekarelik bahçedeki bir iş yerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede alevler tüm dükkanı sararken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bu sırada yükselen alevler, 4 katlı binanın dış cephesinin hasar görmesine ve dairelerin camlarının kırılmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı veya can kaybı yaşanmazken, dükkan tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

CEP TELEFONU KAMERASINDAKİ ALEVLER

İkinci el eşya satılan iş yerinden yükselen alevler vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde bahçeden alevlerin yükseldiği ve vatandaşların büyük panik içinde olduğu görülüyor. Görüntülerin devamında alevlerin yandaki binaya da sıçradığı kaydediliyor. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu