Teknoloji

Diablo 4 için yeni bir açık beta duyuruldu: Herkes katılabilir

 
Blizzard, aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 için “Server Slam” adlı yeni bir açık beta duyurdu. Duyuru, Perşembe öğleden sonra Blizzard’ın Diablo 4 geliştirici canlı yayını sırasında geldi. Bu kapsamda oyuncular, 12-14 Mayıs tarihleri ​​arasında açık beta sayesinde oyunu deneyimleme şansına sahip olacaklar.
 
Oyuna büyük ilgi
 
 
 
Aksiyon rol yapma serisi Diablo’nun yeni oyunu Diablo 4’e yoğun ilgi devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemde oyunun beta testi sırasında sunucular dolup taşıyordu ve ekip bu yoğunluktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Şimdi ise grup bizlere yeni bir beta süreci sunmayı amaçlıyor.
 
Bu yeni beta testi, önceki beta testinin geri bildirimlerine dayalı güncellemeler içerecektir. Oyuncular, yeni beta testinde bu değişikliklere ve yeniliklere göz atabilecekler. Ayrıca oyuncular, Server Slam etkinliği sırasında ilk iki betanın tüm ödüllerini kazanabilecekler.
 
 
 
PC’de beta oynamak için Battle.net uygulamasını başlatmanız, ardından Diablo IV oyun sayfasına gitmeniz, ardından Oyun Sürümü altındaki açılır menüye tıklamanız ve Server Slam’i seçmeniz gerekir.
 
Öte yandan geliştirici ekip, Diablo 4 için Nightmare Dungeons adlı yeni bir zindan içeriğinden bahsetti. Diablo 4, 6 Haziran’da PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkacak. konsol sürümlerinde aynı seçenekleri bulun.

haberaslanapa.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu