Haber

BAYBURT’TA DEPREM, ÇOCUKLAR JELITE YARIŞINI İZLEDİ VE ATLARA BİNDİ

KAHRAMANMARAŞ merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerin ardından Bayburt’a gelen aileler ve çocukları için cirit atma yarışması düzenlendi. gençlik ve Spor Bayburt Binicilik Sporları Kulübü’nde İl Müdürlüğü ve Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda aileler cirit yarışlarını izledi. Birbirinden heyecanlı yarışmaları izleyen çocuklar, yarışın ardından ata binerek keyifli vakit geçirdiler. Etkinliğin ardından farklı illerden depremzedelere Bayburt’un yöresel lezzetlerinden kavut çorbası ikram edildi.

Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci, depremzedeleri kentte en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını belirterek, organizasyonda görev alan ve çocukların yüzünü güldüren kulüplere teşekkür etti.

‘CİRİT SPOR’U SEVDİM’

Depremin vurduğu Gaziantep’ten ailesiyle birlikte Bayburt’a gelen ve etkinlikleri izleyen Ethem Deniz (11), ata binerek keyifli vakit geçirdiğini ifade etti. Deniz, ‘Cirit sporunu çok seviyordum. Cirit yarışlarını izleyen Şerife Ahsen Bülbül (12), bu sporu çok sevdiğini ve jetlere binerek çok eğlendiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu